ONI2024 art kalendar za Udrugu Krijesnica

Prodajom 300 kalendara, zajednički bismo prikupili minimalno 6.000 EUR za Udrugu Krijesnica. Dodatno, Grupacija Fortenova otkupila je radove svih umjetnika te je time osigurana dodatna donacija od 1.300 EUR – veliko hvala na tome!

300

kalendara

30 EUR

cijena

20 EUR

donacija

Tema ONI2024 je SUPER JUNACI

ONI 2024. je limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu. Ovogodišnja tema je SUPER JUNACI.

„Drago mi je da će ovaj projekt doprinijeti nešto korisno i lijepo pogotovo kad se radi o djeci. Smatram da bi trebalo biti puno vise ovakvih akcija i nadam se da u budućnosti i hoće.“/ YAYA – Jedna od 13 umjetnica na kalendaru ONI 2024.

Zvonimir Haramija: Batman na godišnjem odmoru

Rezervirajte svoj ONI2024 kalendar

Neka Vam nadolazeća godina bude SUPER inspirativna.

ONI2023 kalendar su rasprodani!

Hvala na SUdjelovanju. Neka Vam nadolazeću godinu obilježi MAGIJA.

Prošle dvije godine projekt ONI imao je predivne rezultate

0
kuna je prikupljeno donacijama od ONI2021 300 kalendara i 7 radova
0
kuna je prikupljeno donacijama od ONI2022 300 kalendara i 6 radova
0
kuna je prikupljeno donacijama od ONI2023 300 kalendara i 5 ilustracija

„Naša cijenjena i draga Vanja svojim kampanjama već niz godina pomaže Krijesnicu. U predblagdansko vrijeme misiju Krijesnice komunicira kako s umjetnicima tako i sa sirom zajednicom, osvještava, senziblizira i potiče empatiju. U ovo vrijeme kad nas većina uređuje domove, planira druženja s dragim ljudima, postoje i oni koji blagdane dočekuju u bolnici, u strepnji, neizvjesnosti, bolu, tuzi. Sredstva koja se prikupe zahvaljujući Vanji i partnerima koji podržavaju projekt ONI, omogućuju Krijesnici da svakodnevno odlazi na pedijatrijski hematoonkološki odjel i siri svoje svjetlo među oboljelom djecom, njihovim roditeljima, medicinskim sestrama i liječnicima. S našim korisnicima radimo svaki dan u godini i pružamo svakoj obitelji individualiziranu pomoć i podršku. A one nam svima vrate svojom predanošću, istrajnošću, količinom ljubavi, odricanja, još većim svjetlom. U njihovo ime, hvala Vam od srca!“
/ Mirela Stanic Popović, EMBA; Izvršna direktorica udruge Krijesnica

Odaberite ga kao dar koji spaja ugodno s korisnim & plemenitim za „pod bor“ svojim najmilijima ili – svojim zaposlenicima i partnerima.

Otisnut je u mat printu na kvalitetnom 190 gramskom papiru, a svaka od 13 ilustracija lako se
odvaja na mjestu perforacije, što znači da je kalendar zapravo set od 13 ilustracija u ograničenoj
nakladi koje vrlo lako možete uokviriti za sebe ili dalje darovati.

Rezervirajte svoj ONI2024 kalendar

Neka Vam nadolazeća godina bude SUPER inspirativna.

ONI2023 kalendar su rasprodani!

Hvala na SUdjelovanju. Neka Vam nadolazeću godinu obilježi MAGIJA.

Uz kalendar dolazi i set popusta na kupovinu kod 9 divnih, domaćih brendova

Abrakadabra webshop / Agrolaguna / The Garden Brewery / Kae To / Korica / Kultura prehrane / Nami Electric Croatia / People2people / Printly

10% na kategorije: modni dodaci, ljepota i njega, oprema za bebe, mali kućanski aparati, igračke, dom i uređenje, vrt i alati/ Prema kodu koji je naveden na kartici.

15% za vina i ulja vodeće prehrambene kompanije u Istri / Prema kodu koji je naveden na kartici.

Prva hrvatska artisan pekarnica 15% (prikaz potvrde u pekarnicama).

Ghee i namazi od orašastih plodova 15% (putem webshopa / upisati u napomenu: people2peopleONI2024).

Najkul majice & tisak majice po želji 20% / Slanje slike kartice na info@kaeto.hr.

Craft pivo koje nastaje u Zagrebu 15% webshop / Upisati kod TheGardenONI2024.

10% na sve programe (osim WSET i TBA) / Slanje slike kartice na info@kulturaprehrane.hr.

High End romobili 5% – Svi modeli / Slanje slike kartice na marko@thinkubator.hr.

Grafičke usluge 15% (putem maja@alfacommerce.hr / napomenuti: ONI2024.

Najvažnije, uz ONI2024 kalendar darovali ste i dobro djelo

Nenamjenske donacije u Krijesnici su važne jer njima pokrivaju troškove koje ne mogu pokriti iz namjenskih sredstava ili ih jednostavno nije dovoljno. Na primjer, izrada perika za djecu, pokrivanje troškova za odlazak na liječenje izvan mjesta stanovanja, i slično.

Odaberite dar koji spaja ugodno s plemenitim za „pod bor“ & sretnu 2024. svojim najmilijima, zaposlenicima i partnerima. Pridružite se svima koji su se velikodušno uključili u akciju.
Podržite mlade umjetnike & brendove te zajednički pomozimo da svi ONI u udruzi Krijesnica malo lakše i jače svijetle .

Prodajom svih 300 kalendara prikupilo bi se 6.000 EUR za donaciju udruzi Krijesnica, a tome se još dodaje 1.300 EUR koje je osigurala Grupacija Fortenova otkupom radova svih umjetnika.

„Iznimna nam je čast biti dio projekta ONI te i na ovaj način podržati Udrugu Krijesnica, ali i rad mladih umjetnika. Smatramo da je tema kalendara vrlo znakovita jer za nas su svi okupljeni oko Udruge Krijesnica, a posebno njeni korisnici, upravo to – Super junaci i iznimna nam je čast što na projektima poput ovog možemo pomoći pridržati njihov plašt. Drago nam što ćemo osigurati i da originali radova umjetnika budu donirani Udruzi Krijesnica da ih trajno podsjećaju da su udruga životnih super junaka.“/ Marina Burazer, Fortenova grupa d.d., direktorica Marketinga i ESG-a

Mane Mei - Mario Miličić: Super si.

Rezervirajte svoj ONI2024 kalendar

Neka Vam nadolazeća godina bude SUPER inspirativna.

ONI2023 kalendar su rasprodani!

Hvala na SUdjelovanju. Neka Vam nadolazeću godinu obilježi MAGIJA.

Originale 13 radova možete kupiti putem aukcijske izložbe na profilu bara Botaničar

Kalendari će biti dostupni za preuzimanje od 13.12.2023. u Baru Botaničar.
Otvorenje izložbe je u Baru botaničar, Trg Marka Marulića 6, 12.12.2023. u 19:30h

Rezervirajte svoj ONI2024, neka Vas nadolazeću godinu prati dobar osjećaj i dobra magija jer ste učinili dobro djelo kroz donaciju koja za sve uključene ima jako puno smisla.

Rezervirajte svoj ONI2024 kalendar

Neka Vam nadolazeća godina bude SUPER inspirativna.

ONI2023 kalendar su rasprodani!

Hvala na SUdjelovanju. Neka Vam nadolazeću godinu obilježi MAGIJA.

Hvala na SUdjelovanju! Vanja / Djelovanje

Za sva pitanja slobodno mi se javite na su@djelovanje.hr

„Činjenica da ovaj projekt ide četvrtu godinu za redom govori dovoljno. Tema koju sam odabrala za ovu godinu je Super junaci, bili to „oni pravi“ s plaštom i maskom preko lica ili oni metaforički nazvani super junacima; majke, očevi, vatrogasci, nasumični ljudi koji nam se na ulici nasmiju i uljepšaju nam dan, inspiriraju nas…Ako lik, djelo, koncept Super junaka pretočimo u ideju, što je ona? Inspiracija, hrabrost, odvažnost, spremnost da se ide preko (vlastitih) granica, biti dijete Krijesnica koje super junački proživljava nešto što ne razumije i, možda, na kraju, ne preživljava?
Moja motivacija je jednaka kao prve kao i zahvalnost autorima koji čine da ovaj kalendar postoji, partnerima koji mu dodaju na vrijednosti uključivanjem na karticu s popustima i, ove godine veliko hvala partneru Grupaciji Fortenova na otkupljivanju svih radova čime je osigurana inicijalna donacija od 1.300 EUR. I hvala svima vama koji ćete odabrati ONI2024 kalendar i time biti dio ovog projekta kojim zajedno pomažemo malim Super Junacima – djeci u Udruzi Krijesnica.“
/ Vanja @djelo___vanje