Kutijica za odRASTanje_Dobrotvorna akcija by Djelovanje za SOS Dječje selo Hrvatska

Budite dio čarobne & dobrotvorne

Kutijice za odRASTanje

Kreni na put odRASTanja

Naručite svoju kutijicu.

Što je Kutijica za odRASTanje?

Limited edition Kutijica za odRASTanje je dobrotvorni projekt Vanje Varga @djelo___vanje u partnerstvu s @Printly / Alfacommerce grafika & tisak .

Kutijica za odRASTanje je poticaj, inspiracija, praktičan priručnik i multifunkcionalan alat za proces odrastanja djeteta koje je u nama i djeteta kojem smo roditelj. Tim redom.

Tek kada ovo prvo dijete bude zaista prihvaćeno, voljeno i viđeno, bit ćemo i mi kao roditelji, a tek onda ovo drugo dijete ima uvjete u kojima može čarobno odRASTati

Što dobijem u Kutijici za odRASTanje?

Knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić koja stoji iza profila Moj svijet odgoja.

Tekstove prate predivne, vizualno snažne i inspirativne ilustracije poznate mlade ilustratorice Broken isn’t Bad. Knjiga odRASTanje potiče roditelja na osobni razvoj, na to da osvijestiti vlastite štetne obrasce i iscijeli traume i tako ih prestane prenositi na dijete. Kroz niz kratkih pitkih poglavlja, autorica „na glas“ postavlja pitanja koja si svaki roditelj postavlja i daje duboke, a vrlo konkretne i praktične odgovore na njih.

Stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja

Notes je prostor za napisati, a napisati znači osvijestiti si, ohrabriti se za suočavanje, odvažiti se na korak prema akciji, dopustiti si da neka misao na polici dočeka trenutak uvida u raspetljavanje koje dolazi kada je u umu oslobođen prostor za nova shvaćanja i perspektive. Notes je podrška procesu odRASTanja.

odRASTAnje kartica sa setom popusta kod partnera.

U svakoj kutijici dolazi jedna od 300 numeriranih kartica koja Vam osigurava 15% popusta jednokratno kod partnera. 🙂

Popust realizirate predočavanjem kartice na prodajnom mjestu, fotografijom iste za online narudžbe ili drugačije, ako partner tako specificira pri kontaktu. Popis partnera pogledajte ovdje.

Dobro djelo – polovina cijene kutijice donira se Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska

Limited edition Kutijica za odRASTAnje dolazi u samo 300 primjeraka. Cijena kutijice je 200 kn, a od čega se čak pola odvaja za donaciju. Kutijica odRASTAanje vaša je za 100 kn, a 100 kn ste donirali.

Donacija se prikuplja za Udrugu SOS Dječje selo Hrvatska koja već 30 godina pruža brižan dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Konkretno, za pokrivanje režijskih troškova SOS obitelji.

Udomljavanjem svih 300 Kutijica za odRASTanje zajedničkim snagama prikupili bismo 30.000 kn za SOS Dječje selo Hrvatska.

Kutijica je samo 300 zato požuri, osiguraj svoju (ili više njih) i kreni na put odRASTanja.

odRASTAnje kartica sa setom popusta kod partnera

U svakoj kutijici dolazi jedna od 300 numeriranih kartica koja Vam osigurava 15% popusta jednokratno kod partnera. 🙂

Popust realizirate predočavanjem kartice na prodajnom mjestu, fotografijom iste za online narudžbe ili drugačije, ako partner tako specificira pri kontaktu.

15% popusta na usluge i proizvode.

15% popusta na proizvode.

15% popusta na proizvode.

15% popusta na kulinarske radionice za djecu.

15% popusta na proizvode

15% popusta na proizvode.

15% popusta na proizvode.

10% za jednokratnu kupnju u knjižari Planetopija u Zagrebu i Puli do kraja godine. Popust se ne može koristiti za kupnju Kutijice za odRASTanje.

15% na poklon kutije.

15% popusta na proizvode.

15% popusta na sve programe, virtualne i u živo.

15% popusta na usluge izrade web stranice i digitalnog marketinga.

Popust na edukaciju o dohrani ili jelu kod toddlera uz obavezno javljanje na mail.

15% na sve na web-shopu uz kod ODRASTANJE.

***postani partner***

Daruj 15% popusta na svoje usluge ili proizvode.

Kreni na put odRASTanja

Naručite svoju kutijicu.