O meni

Djelovanje je Varga Vanja, magistra psihologije s preko 15 godina iskustva u marketingu, managementu te produkciji i provođenju projekata. 

Ja sam Varga Vanja, magistra psihologije s preko 15 godina iskustva u marketingu, managementu te produkciji i provođenju projekata. Od biciklističkih utrka do kulinarskih radionica i svašta između. Svi moji interesi i sve moje ljubavi, talenti, vještine i znanja su vunice od kojih pletem Djelovanje projekte tako da su oni uvijek puni veselja, dobre energije, ljudi koji tu žele biti i rezultati su zato predivni.

Djelovanje je moj prostor za kreaciju i alkemiju, često omnia ex nihilo, a da je nešto nihilo je uvijek samo prividno. Djelovanje upravo to i pokaže, da se iz ničega može napraviti ne nešto, nego što god se želi. Sve.

Jer ništa dopušta najviše.

Djelujmo zajedno. Budi dio postojeće Djelovanje priče ili kreirajmo novu zajedno.

Djelovanje pruža out-sourced rješenja u području menadžmenta, marketinga, dizajna i korisničkog iskustva.

Pristup je prilagođen klijentu i projektu, a jedinstvenost Djelovanja je kombinacija znanja i vještina: psihološki utemeljeno razumijevanje temeljnih procesa koji pokreću ljudsko ponašanje, dizajnerske i marketinške vještine koje omogućuju stvaranje relevantnih sadržaja.

Kombinacija vještina i iskustava u marketingu, inovativnost u idejama te mogućnost da projekt izvede od početka do kraja za partnera znači „ključ u ruke“ i uključenost na razini na kojoj želi s mogućnosti da niti ne bude uključen ako ne želi. Opet, da može biti miran i siguran da će izvedba biti iznimna, rezultat ostvaren, a cilj projekta postignut.

Djelovanje je posebno orijentirano na stvaranje inovativnih dobrotvornih projekata temeljenih na ideji da se dobre stvari mogu učiniti s dobrobiti za sve tri uključene strane. Naravno, za one kojima je potrebna, za one u ulozi donatora / sponzora ako je projekt stvoren kao smislen marketinški čin te, konačno, javnost ili pojedince koji sudjeluju kao su-donatori dobivajući dodanu vrijednost za svoje sudjelovanje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor